Дизайн Архитектура

Всичко от областта на дизайна

61

( Votes )
Лука Касарото (Luca Casarotto) от дизайнерско студио “Coska Design” в Сан Марино създава тази лампа наречена “Penta Lamp”.

Продължение...

 

Столът “Santos”

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Дизайнер на “Santos” е мексиканецът Жоел Ескалона (Joel Escalona), който е придал на стола формата на чаша за шампанско. Изработката е от стъклено влакно и се предлага в няколко цвята.

Продължение...

Столът “Santos” - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Плажна къща от Нина Толстрап

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Базираната в Лондон дизайнерка Нина Толстрап (Nina Tolstrup), позната също като studiomama се включва в класацията за най-щуро лятно предложение с тази компактна плажна къща, която в рамките само на 36 кв. м предлага на обитателите си дневна, две спални, баня и кухня.

 


Продължение...

Плажна къща от Нина Толстрап - 3.0 out of 5 based on 2 votes
   

мебели от касетки за мляко

( Votes )
Ето какво се получава, когато човек разсъждава нетрадиционно по отношение на обзавеждането на дома. Мебелите на снимките са от използвани касетки за транспортиране на мляко. Един определено свеж полъх сред образците на интериорния дизайн напоследък.



Продължение...

 

Викторианска архитектура

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Какво всъщност означава викторианска архитектура? Много от хората използват термина, за да характеризират определен маниер на проектиране, но всъщност това е по-широко понятие, включващо определен период от време. Най-общо може да се каже, че викторианската епоха се развива в диапазона между 1837 и Продължение ....

Продължение...

Викторианска архитектура - 4.3 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 24 от 33

<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>