Църква превърната в дом в Брисбейн

Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Жилищната площ е максимално отворена, с максимален достъп до гледката на красивия таван. Бившата баптистка църква разполага с 3 спални, 3 бани, разполага с винарска изба за виното от олтарът, който е превърнат в кухненско пространство. 

 

Продължение...

Църква превърната в дом в Брисбейн - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Резиденцията YTL в Куала Лумпур

Оценка на читателите: / 15
Слаба статияОтлична статия 

Базираната в Париж агенция Жоан Манку започва през 2003 с първият си голям архитектурен и интериорен проект, когато YTL дизайн от Куала Лумпур ги канят да направят резиденцията на известно семейство там. 

Завършена през 2008, сградата има 3000 кв.м. площ, която е пригодена както за лични, така и за обществени цели. Има 9 спални, 2 стаи за семейството и лична защитена трапезария, стая за игри, стая за учене, публична стая ( За публични изяви), голяма трапезария, бална зала, параклис, 21 бани, басеин, 2 апартамента за гости, паркинги за домакините и гостите. 

Продължение...

Резиденцията YTL в Куала Лумпур - 4.5 out of 5 based on 15 votes
 

" мънички планети " - ГОЛЯМ ТАЛАНТ

Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

 

Alexandre Duret-Lutz е френски фотограф , специализирал във създаването на т.нар. "мънички планети ".Фотографът обяснява , че всички тези снимки са 360 х 180 градусови панорамни снимки , проектирани да изглеждат като планети.За да се направи 360 х 180 панорама трябва да се снима във всички посоки , не само хоризонта , а и земята и небето.След това се използва софтуер за да се стиковат до 100 снимки за дъздаванено на всяка "мъничка планета".Оборудването на фотографа включва Pentax K10D със свръхширокоъгълен обектив и 360 - градусов триножник.Първата му такава снимка - Eiffel Planet Айфеловата планета е съставена от 80 снимки.

Продължение...

" мънички планети " - ГОЛЯМ ТАЛАНТ - 5.0 out of 5 based on 7 votes
   

11 - те ТОП концептуални автомобила от ЖЕНЕВА

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 


Продължение...

11 - те ТОП концептуални автомобила от ЖЕНЕВА - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Портативен стол...за всеки случай

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Столовете, които се сглобяват бързо от няколко модула не са нещо ново, но необичайното в прозрачния стол на дизайнера Тайяни Винсент (Taiani Vincent) е, че при сглобяването му не се използват нито лепило, нито пирони.

Продължение...

Портативен стол...за всеки случай - 5.0 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 19 от 36

<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>