Азиатски стил интериор


Азиатския стил отново излиза на мода! "Отново?" биха възкликнали някой. Да, наистина той си е непреходен в обзавеждането на по-ексцентричните личности.

Продължение...

 

Антрето - малко, но важно място

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Често ни се приисква да освободим максимална част от пространството у дома, да махнем мебелите и не нужните вещи. Но така рискуваме да заживеем в спартански празен дом. Но реалността е сурова и пълна с проблеми. Щом се приберем у дома трябва някъде да се събуем и оставим обувките, ключовете, мокрия Продължение ....

Продължение...

Антрето - малко, но важно място - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Пространството на детето


През зимата децата прекарват по-голяма част от времето си вкъщи, затова е важно да оформите тяхно специално пространство. Това може да е отделна стая или част от друго помещение, което да оформите като детски кът. Предлагаме ви няколко полезни съвета за доброто обзавеждане на детското кътче.

Продължение...

   

Администраторски бижутаКомпютърните специалисти са толкова умни, че е невъзможно да си сложат каквито и да е бижута ............ само бутони от клавиатури !

Продължение...

 

7 необикновени мебели за спалня

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Хора прекарват около една трета от живота си в спалнята. Някой дори казват, че това е най-важната стая в дома.

Дизайнът на тези странни и необичайни мебели би могъл да допринесе за интересния вид и на Вашата спалня, да Ви помогне да спите по-добре или просто да предизвика „Ухаа!”-ефекПродължение ....

Продължение...

7 необикновени мебели за спалня - 3.0 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 22 от 36

<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>