Римски щори за лятото

Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Римските щори остават модерен и актуален елемент в интериорния дизайн, особено през лятото. Те внасят елегантност, придават индивидуалност и неповторим стил в обстановката. Заменят ролята на пердета или завеси и са в пълен синхрон с офис- и домакинско обзавеждане.

Продължение...

Римски щори за лятото - 4.0 out of 5 based on 4 votes
 

Тайландски дизайн от Анон Париот

Тези осветителните тела са част от новата колекция “Triple Cabbage lighting” на тайландския дизайнер Анон Париот (Anon Pariot).

Авторът експериментира с най-различни материали за дизайнерските си творения. Ето защо и тази лампа е с формата на зеле. За да се получат характерните нишки, Анон Париот е използвал отпечатък от истински листа.

Продължение...

 

Необикновените мебели на Дима Логинов


Продължение...

   

Килимите на Ести Барнес

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Колекцията килими на специализираното дизайнерско студио Top Floor на Ести Барнес (Esti Barnes) може да внесе истински шик в интериора на всеки дом.

Продължение...

Килимите на Ести Барнес - 5.0 out of 5 based on 5 votes
 

Спалнята ПРЕДИ ...СЛЕД дизайнерската намеса

Спалнята ПРЕДИ ...СЛЕД дизайнерската намесаОт обикновена, безлична стая, дизайнерката Ким Майлс (Kim Myles) създава тази впечатляваща спалня в земни тонове и атрактивни архитектурни детайли.

 

За да придаде облик и топлина на сивата стая, Майлс поставя дървена пластична стена зад леглото, а земните цветове внасят ред в пространството. Лампите са направени ръчно от алуминиев лист, парче дървена плоскост, лепило и крушка, пишат още в HGTV.com.

Продължение...

   

Страница 33 от 36

<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 Следваща > Край >>