хороскоп , хороскопи , дневен, седмичен, работа, кариера, пари, horoskop, rabota, хороскоп за, 2010, xoroskop

Хороскоп за 05.08.2015

Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.08.2015

Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

 

Хороскоп за 03.08.2015

Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Продължение...

   

Хороскоп за 02.08.2015

Овен
Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. Умът и сърцето явно ще воюват и затова звездите Ви съветват, да се вслушате именно в сърцето, а умът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита...

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 03 август – 09 август 2015

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
 
 
Овен
През  тази  седмица  е   особено важнода  сте разсъдливи  и  да  проявите  упоритост, за  да  успеете  да  постигнете  онова, към  което се  стремите.  Лекомислени  постъпки не  са  желателни  не  само  защото  може  да  Ви  усложнят  живота  и да  донесат  проблеми,  а  дори  и да  променят  изцяло  Вашата  съдба.  Дръжте  се  пределно  вежливо с  останалите  и  не  участвайте  в  скандали.  Не  се  опитвайте  да  ускорите  събитията, но  и  не  ги оставяйте повече   на  самотек.    През  почивните  дни  може  да  изпитате  радост  от  неочаквано  събитие.

Продължение...

   

Страница 1 от 258

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>