Хороскоп

Хороскоп за 19.12.2014

Овен
Това е ден на отличните идеи. Поради много високият Ви творчески потенциал , няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно кратък срок. Острата интуиция ще Ви даде възможност да разбирате близките си от половин дума, а развихрилата Ви се фантазия ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сюрпризи. Много е лесно през този ден, за да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате чуждия опит и ще следвате добрия пример. Денят е подходящ и за решаване на най-сериозни жизнени въпроси, тъй като виждате нещата в реална светлина, и правилно оценявате своите желания и възможности.
Продължение...
 

Хороскоп за 20.12.2014

Овен
Семейният живот на Овните днес няма да претърпи промени. , но и с новости няма да ги поглези. Е, отлично! Както е известно, липсата на новости само по себе си е новост! А и да се следва създадения ред за нещата, също няма нищо лошо.
Продължение...
 

Хороскоп за 21.12.2014

Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.
Продължение...
 

Хороскоп за 22.12.2014

Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.
Продължение...
 

Хороскоп за 23.12.2014

Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.
Продължение...
 

Гадаене с Руни

Оценка на читателите: / 260
Слаба статияОтлична статия 
Изчистете съзнанието Си от всички отрицателни емоции и кликнете върху символа 
Продължение...
 

Хороскоп за ДЕКЕМВРИ 2014

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
ОВЕН
  Ще  е  добре, ако през  декември  успеете  да  се  дистанцирате от  рисковани  мероприятия, и  да  не  се  захващате  с  мащабни  проекти.  Може  да  се  поблазните  от  евентуална  голяма  печалба или  повишаване  на  социалния  статус,  но  всичко  това  ще  се  окаже  само  примамка.  Трябва  да  сте  наясно, че  голяма  част  от  договорената  работа  може  да  свършите безплатно, а  дори  и  да  Ви  платят,  това  ще  е  почти  символично. Въпреки  доста  стресовото  положение, трябва  да  пазите  нервите  си.  Повярвайте, че  неуспешния  период  е към  края  си и  след  това  отново  ще  можете  да  се  наслаждавате  на  живота.  На  пътя  към Вашето  щастие  може  да  се  окаже  стена,  която  сте  в  състояние  да   разрушите.
Продължение...
 
Страница 1 от 187

Вход

Моля, при регистрация да използвате реален e-mail адрес, тъй като на него ще бъде пратен активационен e-mail.Clicky Web Analytics

Time4Design


Приказки от нашето детство на MP3
Блог класация