хороскоп , хороскопи , дневен, седмичен, работа, кариера, пари, horoskop, rabota, хороскоп за, 2010, xoroskop

Хороскоп за 07.07.2015

Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

 

Седмичен хороскоп 06 юли – 12 юли 2015

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
Правилно  избраната  стратегия  ще  помогне  да  реализирате  своите  планове, но за  целта  е  много  важно, да  запазите  бързината  на  реакция. Понеделник  може  да  се  окаже  важен  ден  за  начало  на  реализация   на  Вашите  нови  проекти. Постарайте  се, да  не  изпускате  информация  и  отделете  достатъчно  внимание  на  хората  около Вас. В  сряда  е  желателно  да  държите  под  контрол  негативните  си  емоции, както  и  да  не  планирате  сериозни  дейности  и  срещи. В  четвъртък е  възможен  енергиен  подем, който  ще  Ви  донесе  добро  настроение. Втората  половина  на  седмицата  ще  предразполага  към  ремонтни  работи  и  други  промени, свързани с  Вашия  дом.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.07.2015

Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

   

Хороскоп за 05.07.2015

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.07.2015

Овен
Настроени сте да си полегнете, и още как! Тъй като това не е свойствено за Вас, много Ви безпокои. Нима Вашият характер преживява необратими промени? Разбира се, че не! Останете в своята топла пижама колкото душата Ви иска. Скоро отново ще станете себе си. : красиво облечени и изгарящи от нетърпение да наваксате изпуснатото. Бъдете готови „да запалите свещта” буквално след няколко дни, както само Вие умеете да правите това.

Продължение...

   

Страница 1 от 254

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>