хороскоп , хороскопи , дневен, седмичен, работа, кариера, пари, horoskop, rabota, хороскоп за, 2010, xoroskop

Хороскоп за 06.09.2015

Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 7 септември - 13 септември 2015


Овен
Седмицата  е  благоприятна  за  установяване  връзки  с  много  хора, които  не  след  дълго  ще  се  окажат  полезни. Освен  новите  познати, на  хоризонта  ще  се  покажат  и  старите  приятели, които  отдавна  не  сте  виждали. Точно  сега  е  времето, през  което  ще  можете  да  реализирате  редица  свои  планове. Възможни  са  проблеми  от  юридическо  естество, но  тревогите  Ви  ще  са  безпочвени  и  всичко  бързо  ще  се  уреди. От  вторник  до  края  на  работната  седмица  Ви  очаква  толкова  напрегната  работа, че  в четвъртък  и  петък  трябва  да  сте  много  внимателни  с  натоварването. Научете  се  да  си  давате  почивка!
 

Продължение...

 

Хороскоп за 05.09.2015

Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Продължение...

   

Хороскоп за 04.09.2015

Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.09.2015

Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

   

Страница 1 от 262

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>