хороскоп , хороскопи , дневен, седмичен, работа, кариера, пари, horoskop, rabota, хороскоп за, 2010, xoroskop

Хороскоп за 02.08.2015

Овен
Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. Умът и сърцето явно ще воюват и затова звездите Ви съветват, да се вслушате именно в сърцето, а умът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита...

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 03 август – 09 август 2015

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
 
 
Овен
През  тази  седмица  е   особено важнода  сте разсъдливи  и  да  проявите  упоритост, за  да  успеете  да  постигнете  онова, към  което се  стремите.  Лекомислени  постъпки не  са  желателни  не  само  защото  може  да  Ви  усложнят  живота  и да  донесат  проблеми,  а  дори  и да  променят  изцяло  Вашата  съдба.  Дръжте  се  пределно  вежливо с  останалите  и  не  участвайте  в  скандали.  Не  се  опитвайте  да  ускорите  събитията, но  и  не  ги оставяйте повече   на  самотек.    През  почивните  дни  може  да  изпитате  радост  от  неочаквано  събитие.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.08.2015

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

   

Хороскоп за 31.07.2015

Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.07.2015

Овен
На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате възможност да разговаряте с него толкова, колкото му е необходимо. Затова бъдете готови за обиди от различен характер и голямо неразбиране от негова страна.

Продължение...

   

Страница 1 от 258

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>