хороскоп , хороскопи , дневен, седмичен, работа, кариера, пари, horoskop, rabota, хороскоп за, 2010, xoroskop

Хороскоп за 01.06.2015

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за Юни 2015

Овен
Очакват  Ви  сериозни  трудности  в  областта  на  професионалната  сфера,  които  може  да  се  разрешат  положително  благодарение  на  помощта  на  партньорите, а  също  и  при  съдействието  на  висшестоящи  лица.  Възможно  е  да  усетите  неувереност  в  себе  си  и  страх  пред  бъдещето,  провокирани  от  нестабилното  положение  в  работата.  Силно  ще  се  страхувате  от  уволнение  и  съкращение,  макар  че,  най-вероятно,  те  ще  минат  встрани  от  Вас.  Запомнете,  че  за  да  повдигнете  своя  рейтинг  пред  началството,  трябва  колкото  се  може  повече  време  да  се  занимавате  със  служебните  си  задължения.  В  личния  си  живот  не  очаквайте  никакви  промени.  Отношенията  с  любимия  човек  ще  бъдат  спокойни  и  стабилни.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.05.2015

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден не може да сте напълно уверени в това, че целите Ви са правилни, а плановете - изпълними. Може също и да се съмнявате в някои от своите приятели и партньори и да ние ги считате за хора, заслужаващи доверие. Прекрасно се справяте с възложените Ви задължения, ще се чувствате удовлетворени от свършената работа или от общуването, ако се опирате на своите предишни знания и умения, а и на минали професионални или приятелски връзки. Новите замисли, породени през това денонощие, може да се окажат двойнствени и неясни.

Продължение...

   

Хороскоп за 30.05.2015

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл...

Продължение...

 

Хороскоп за 29.05.2015

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив, което ще попречи на отношенията помежду ви. , а и въобще няма да способстват за свобода на действията. Постарайте се, да му внушите пълно доверие към Вашата персона .То ще е необходимо и на Вас и на половинката Ви, за свободата на съвестта и действията ви.

Продължение...

   

Страница 1 от 249

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>