Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 27.11.2015

Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 23 ноември - 29 ноември 2015

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен
През  първата  половина  на  седмицата  може  да  се  сблъскате  с усложнения в  отношенията  с  партньорите, а  основната  причина  за  тях  може  да  бъдете  Вие. Истината  е, че  точно в  този  период  може  да  сте  склонни  към  излишно  независимо  и  непредсказуемо  поведение, а  това  няма  как  да  се  хареса  на  когото  и  да  било  от  Вашите  партньори. Поне  се  постарайте  да  сте  по-внимателни  и  да  проявявате  повече  търпимост. След  сряда  ще  се  наложи  да  проявите  повече  усилия, за  да  може  да  запазите  своята  репутация. Всъщност  събитията  може  така  да  се  стекат, че  заобикалящите да  си  изградят  лошо  мнение  за  Вас.  Не  са  изключени  проблеми с  представителите  на  властта. Действайте  максимално  честно  и  открито, и  не  давайте  възможност  да  бъдете  хванати в  нарушение.
 

Продължение...

 

Хороскоп за 26.11.2015

Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

   

Хороскоп за 25.11.2015

Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.11.2015

Овен
За съжаление днес ще се наложи да приемате на вяра всичко, което говори Вашия любим човек, та даже и това, което се опитва да каже . Затова бъдете пределно предпазливи, особено ако става дума за нещо, не виждано до този момент... Не взимайте прибързани решения - всяко нещо може да почака ден-два.

Продължение...

   

Страница 1 от 273

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>