хороскоп , хороскопи , дневен, седмичен, работа, кариера, пари, horoskop, rabota, хороскоп за, 2010, xoroskop

Хороскоп за 09.07.2015

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.07.2015

Овен
На работата може да се случи нещо необикновено - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.07.2015

Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

   

Седмичен хороскоп 06 юли – 12 юли 2015

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
Правилно  избраната  стратегия  ще  помогне  да  реализирате  своите  планове, но за  целта  е  много  важно, да  запазите  бързината  на  реакция. Понеделник  може  да  се  окаже  важен  ден  за  начало  на  реализация   на  Вашите  нови  проекти. Постарайте  се, да  не  изпускате  информация  и  отделете  достатъчно  внимание  на  хората  около Вас. В  сряда  е  желателно  да  държите  под  контрол  негативните  си  емоции, както  и  да  не  планирате  сериозни  дейности  и  срещи. В  четвъртък е  възможен  енергиен  подем, който  ще  Ви  донесе  добро  настроение. Втората  половина  на  седмицата  ще  предразполага  към  ремонтни  работи  и  други  промени, свързани с  Вашия  дом.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.07.2015

Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

   

Страница 1 от 254

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>