Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за събота 24 февруари 2024 (24.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 23 февруари 2024 (23.02.2024)

( Votes )

Овен

Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 22 февруари 2024 (22.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 21 февруари 2024 (21.02.2024)

( Votes )

Овен

Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Продължение...

  

Хороскоп за вторник 20 февруари 2024 (20.02.2024)

( Votes )

Овен

Семейният живот на Овните днес няма да претърпи промени. , но и с новости няма да ги поглези. Е, отлично! Както е известно, липсата на новости само по себе си е новост! А и да се следва създадения ред за нещата, също няма нищо лошо.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 19 февруари 2024 (19.02.2024)

( Votes )

Овен

За съжаление днес ще се наложи да приемате на вяра всичко, което говори Вашия любим човек, та даже и това, което се опитва да каже . Затова бъдете пределно предпазливи, особено ако става дума за нещо, не виждано до този момент... Не взимайте прибързани решения - всяко нещо може да почака ден-два.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 18 февруари 2024 (18.02.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

Хороскоп за неделя 18 февруари 2024 (18.02.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 10 от 460

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>