Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 20.04.2022

( Votes )
Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.04.2022

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.04.2022

( Votes )
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.04.2022

( Votes )
Овен
Чувствате се като риба във вода, когато трябва да изразите с думи сложни мисли, а и всички наоколо рабират, какви забележителни идеи имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и колеги, и баби и дядовци, и любимия човек, и малката Ви сестричка със своя приятел –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е трудно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по такъв начин , че всички да си помислят: „Как и аз не се сетих за това!”. Това е рядко дарование и Вие, с помощта на своя талант, ще успеете да постигнете огромни успехи.

Продължение...

  

Хороскоп за 16.04.2022

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.04.2022

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.04.2022

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

  

Страница 107 от 460

<< Начало < Предишна101102103104105106107108109110Следваща > Край >>