Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 02.04.2022

( Votes )
Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.04.2022

( Votes )
Овен
Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.03.2022

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за 30.03.2022

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

  

Хороскоп за 29.03.2022

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.03.2022

( Votes )
Овен
Безусловният плюс на този ден е, че Ви е предоставена почти пълна свобода на действие. Ще можете да взимате решения самостоятелно, и да реализирате своите планове в живота, без да очаквате подкрепа и одобрение от когото и да било. На последните днес съвсем не трябва да разчитате, тъй като срещу Вас ще са и онези, които до неотдавна са били на Ваша страна. И в личните отношения нещата ще бъдат сложни, като не веднъж ще имате усещането, че се приближава буря, и то не на шега. Някак ще съумеете да загладите острите ъгли, но за по-нататъшни взаимоотношения не може да става и дума.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.03.2022

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

  

Страница 109 от 459

<< Начало < Предишна101102103104105106107108109110Следваща > Край >>