Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 17.03.2022

( Votes )
Овен
Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат, ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.03.2022

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.03.2022

( Votes )
Овен
През този ден ще се появи за Вас уникалната възможност да сравните своя любим човек с предишната си любов. Звездите не се наемат да кажат, кой в крайна сметка ще се окаже по-добър, но те твърдят едно: някъде надвечер няма да има място за каквито и да било съмнения относно Вашия избор

Продължение...

 

Хороскоп за 14.03.2022

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.03.2022

( Votes )
Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.03.2022

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.03.2022

( Votes )
Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Продължение...

  

Страница 112 от 460

<< Начало < Предишна111112113114115116117118119120Следваща > Край >>