Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за събота 9 март 2024 (09.03.2024)

( Votes )

Овен

Днес не трябва да следвате останалите. Ако искате да им направите силно впечатление, разнообразете своя живот и подобрете репутацията си, рискувайте и се отделете от тълпата. Идете в някой нов ресторант, купете си DVD-диск със странна обложка, или пък посетете скандална изложба на съвременното изкуство. Когато разкажете на своите приятели за своето откритие, те ще са особено впечатлени от новите Ви познания, и ще искат да последват Вашия пример.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 8 март 2024 (08.03.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

Хороскоп за петък 8 март 2024 (08.03.2024) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за четвъртък 7 март 2024 (07.03.2024)

( Votes )

Овен

Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 6 март 2024 (06.03.2024)

( Votes )

Овен

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наможи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични среши и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Продължение...

   

Хороскоп за вторник 5 март 2024 (05.03.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Продължение...

Хороскоп за вторник 5 март 2024 (05.03.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за понеделник 4 март 2024 (04.03.2024)

( Votes )

Овен

За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 3 март 2024 (03.03.2024)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

Хороскоп за неделя 3 март 2024 (03.03.2024) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
   

Страница 4 от 456

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>