Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за сряда 1 март 2023 (01.03.2023)

( Votes )

Овен

В течение на деня са вероятни преумора и евентуални проблеми със здравето. Причините за това се крият във Вашето неврозно състояние и невъзможността да се откъснете от работата даже и през тези дни . Постарайте се да се отпуснете и да си създадете атмосфера за отдих. Препоръчителни са духовни практики и медитация. Не трябва да злоупотребявате с медицински препарати, защото може съвсем да се влоши самочувствието Ви.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 28 февруари 2023 (28.02.2023)

( Votes )

Овен

Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 27 февруари 2023 (27.02.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Продължение...

Хороскоп за понеделник 27 февруари 2023 (27.02.2023) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за неделя 26 февруари 2023 (26.02.2023)

( Votes )

Овен

Чувствате се като риба във вода, когато трябва да изразите с думи сложни мисли, а и всички наоколо рабират, какви забележителни идеи имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и колеги, и баби и дядовци, и любимия човек, и малката Ви сестричка със своя приятел –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е трудно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по такъв начин , че всички да си помислят: „Как и аз не се сетих за това!”. Това е рядко дарование и Вие, с помощта на своя талант, ще успеете да постигнете огромни успехи.

Продължение...

   

Хороскоп за събота 25 февруари 2023 (25.02.2023)

( Votes )

Овен

Ako се появи шанс да преговаряте „очи в очи” или Ви помолят да направите експериментално представяне , хващайте се за тази идея. С невероятна лекота може да решите тези въпроси, и при това да изглежда великолепно. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация. Днес е просто отличен ден за преследване на своите цели.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 24 февруари 2023 (24.02.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Продължение...

Хороскоп за петък 24 февруари 2023 (24.02.2023) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за четвъртък 23 февруари 2023 (23.02.2023)

( Votes )

Овен

Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Продължение...

   

Страница 58 от 456

<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Следваща > Край >>