Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за неделя 18 февруари 2024 (18.02.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

Хороскоп за неделя 18 февруари 2024 (18.02.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за събота 17 февруари 2024 (17.02.2024)

( Votes )

Овен

Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 16 февруари 2024 (16.02.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

Хороскоп за петък 16 февруари 2024 (16.02.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за четвъртък 15 февруари 2024 (15.02.2024)

( Votes )

Овен

Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

   

Хороскоп за сряда 14 февруари 2024 (14.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес на Вашия любим човек ще се струва, че сте по-добри, отколкото сте всъщност. Това значи, че ще Ви възнася до небесата и ще Ви счита за най-добрия човек в света, или поне ще мисли, че принадлежите към кастата на най-добрите. За съжаление този ден ще приключи, и утре очите му ще се отворят за истината. Бъдете готови за това.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 13 февруари 2024 (13.02.2024)

( Votes )

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 12 февруари 2024 (12.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Продължение...

   

Страница 7 от 456

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>