Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 3 ноември 2022 (03.11.2022)

( Votes )

Овен

Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи. Тук-там по някой ще Ви критикува зарад стремежа Ви към експерименти, но Вас, като типичен Овен, това едва ли ще Ви притесни. Ако точно знаете какво искате, непременно ще го получите. Денят е прекрасен и за да напомнят за себе си стари познати , в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да направите незабравимо впечатление. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, в това число и по магазините. Днес ще може да направите много изгодни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 2 ноември 2022 (02.11.2022)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Продължение...

Хороскоп за сряда 2 ноември 2022 (02.11.2022) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за вторник 1 ноември 2022 (01.11.2022)

( Votes )

Овен

Не е зле да преосмслите отношенията си със своята романтична половинка. Дайте си сметка, че трябва да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте направили всичко възможно, би трябвало да се замислите за внасяне на кардинални промени в ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 31 октомври 2022 (31.10.2022)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

Хороскоп за понеделник 31 октомври 2022 (31.10.2022) - 2.0 out of 5 based on 1 vote
   

Хороскоп за неделя 30 октомври 2022 (30.10.2022)

( Votes )

Овен

Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 29 октомври 2022 (29.10.2022)

( Votes )

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 28 октомври 2022 (28.10.2022)

( Votes )

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

   

Страница 75 от 456

<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Следваща > Край >>