Хороскоп за 21.11.2010

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Овен Овен 21.11.2010 г.

Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в усамотение, но не и сред многолюдна тълпа. Вие хем искате да си отдъхнете както трябва, хем искате да прекарате времето си с един много важен за Вас човек. Така че вместо на сила да отидете някъде и да си давате вид че отлично си прекарвате, ако наистина нямате настройка за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер само за двама.


Телец Телец 21.11.2010 г.

Днес ще привлечете нечие внимание и ще докоснете сърцето на този човек. И всичко това благодарение на звездите, които са настроени да Ви дарят с нежност и романтика. В резултат на това Вашата чувственост ще се прояви още по-силно. Освен това ще Ви се прииска да завържете дълъг и хубав разговор от сърце. Ако чувствате че трябва да кажете нещо, за да създадете или укрепите още повече възникналата между Вас близост, действайте смело. Днес е най-подходящото време за това.

Близнаци Близнаци 21.11.2010 г.

Позамисляте се, къде бихте могли да отидете със своя любим човек? Това не е учудващо и сега е най-подходящото време , в което трябва да започнете внимателно да планирате нещата. Романтичното отношение ще Ви вдъхнови, за да вдъхнете нов живот в своите любовни отношения. Ако и на двамата ви се намират няколко неизползвани почивки, сега е крайно време, за да си ги вземете. Нека това бъде подготовка за предстоящия отпуск.

Рак Рак 21.11.2010 г.

Семейните работи могат да са много сложни и забъркани, но това няма да Ви попречи, да вземете участие в тях. Възможно е да съумеете да решите отдавнашен проблем, който от отдавна постоянно сте изолирали. Звездите са решили изцяло да се занимаят със ситуацията в дома и семейството Ви , и затова те ще Ви подарят възможност да влезете в ролята на посредник в сложна задача. Благодарение на това ще съумеете да уговорите всеки човек на каквото Ви е удобно. Защо пък да не използвате този шанс, за да помогнете на някого да заличи отдавнашни рани? Нали и сами го искате?...

Лъв Лъв 21.11.2010 г.

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева Дева 21.11.2010 г.

Имате много повече неща на ум за този ден, отколкото можете да свършите. Затова много внимателно трябва да съумеете да разпределите своето време. Вие много добре умеете да го направите. През целия ден ще получвате много примамливи предложения, но си заслужава да си оставите малко време за отличните предложения, които още не сте получили. Може да откриете, че обкръжавашите (повече от обичайно), са настроени да общуват с Вас.

Везни Везни 21.11.2010 г.

Не се учудвайте, ако в близките няколко дни получите още по-голямо внимание. Вие сте необикновено очарователни и привлекателни, и затова на хората им харесва, да прекарват времето си с Вас. Няма нужда да напомняме, че тефтера Ви е просто препълнен от покани и предложения, но за Вас не представлява трудност да се оправите с тях. Някой от Вашите поклоници ще даде да се разбере, че точно Вие сте човекът, който така не му е достигал....

Скорпион Скорпион 21.11.2010 г.

Общуването е сложна игра, изпълнена с тайни и загадки. В последно време сте обмисляли възможността за тайна среща с някого. Собствената Ви интуиция показва, че това на никого ни наймалко не би навредило. Какво пък, доверете и се! Възможно е всичко това да завърши с отношения, за които след това ще можете да разкажете на приятелите си. Ако тези отношения се окажат не толкова безобидни, по-добре не споменавайте за това никому.

Стрелец Стрелец 21.11.2010 г.

Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това , което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е съвсем безобидно нещо, но думите Ви може да се окажат доста по-сериозни, отколкото си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате чувствата на приятелите, па макар и не нарочно. Разбира се, те ще Ви простят, но защо да рискувате? Просто си помислете, как бихте се чувствали на мястото на събеседника си.

Козирог Козирог 21.11.2010 г.

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.

Водолей Водолей 21.11.2010 г.

Готови сте да се хвърлите с главата напред в онова, което по-рано сте смятали за невъзможно. Това е среща очи в очи с такъв интересен човек, че Ви се иска нещо повече от няколко срещи. Затова не си заслужава да отидете на кино. Защо да си губите времето в мълчаливо седене в киното, което с нищо няма да Ви сближи? По-добре изпийте заедно по чаша кафе или вино.

Риби Риби 21.11.2010 г.

Днес Луната е в миролюбиво настроение и вдъхновява всички да загладят своите провинения, да поискат прошка за своите постъпки и да приемат чужди извинения. Ако чувствате, че е крайно време да сложите край на разправиите с някой от близките си хора, ще можете да направите всичко, без да полагате много усилия. Вие се славите с това, че умеете да улавяте и най-слабите сигнали, и затова сте най-подходящия сигнал за миротворец. Така че смело предлагайте на хората своята помощ - тя, несъмнено, ще бъде приета.


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
 

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: