Кой ще напълнее според зодиака!

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 

Учени от университета в щтата Айова, САЩ, са провели статистическо проучване и с увереност твърдят, че килограмите ни имат пряка връзка с датата, на която сме родени. Истината е, че независимо какво имаме като предопределеност /независимо дали говорим за това което имаме като генна обремененост или какво вещаят звездите/ всичко зависи от нас и от нашето желание да изглеждаме добре или най-вече да се чувстваме добре. Все пак американските учени твърдят, че в зодията ни се крие и ключа към причините ни за качване или не на килограми.
 

alt

Овен, Лъв, Стрелец
- Огнена стихия


alt


Характерното за представителите на тези зодии са емоционалността и избухливостта. Храносмилателната система и метаболизма при тези хора работи по-бързо от нормалното, което им позволява бързо да усвояват храна, като по този начин не натрупват излишни килограми.

Близнаци, Везни и Водолей - Въздушна стихия

alt


Представителите на тази стихия обичат да преодоляват ситуацията с помощта на храната, те са най-възприемчими на външните условия, поради тази причина когато са гневни, огорчени или в лошо настроение обичат да похапват. Но не може да се отрече, че Близнаците, Везните и Водолеят могат да се контролират и за техен късмет надебеляват изключително рядко.


Рак, Скорпион и Риба - Водна стихия

alt

Представителите на тези знаци са малко по-емоционални от въздушните зодии, поради тази причина и са по-склонни към преяждане. Обичат да се грижат за външния си вид и често спазват различни диети и приемат хранителни добавки. Поради фака, че са много чувствителни към критиката на околните, те често страдат от неувереност в себе си. Хората от тези зодии трябва още от ранна възраст да наблюдават теглото си, доколкото вече в зряла възраст те са изложени на висок риск от затлъстяване и болестите подвластни на килограмите.

Телец, Дева и Козирог - Земната стихия

alt


Зодии, на които им е по-лесно да се придържат към здравословен начин на живот. Представителите на тази стихия се характеризират с търпеливост, издържливост и упорит характер. Въпреки тези техни качества те са склонни към напълнява. На цената на малко усилия могат с лекота да се избавят от натрупаните излишни килограми. Надебеляването при представителите на зодия Телец, Дева или Козирог е резултат от заседнал начин на живот, склонност към преяждане и нередовни физически упражнения. Трябва да впрегнат упоритостта си за да поддържат желаната фигураArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, ДворниКой ще напълнее според зодиака! - 4.2 out of 5 based on 5 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: