Любовен хороскоп за 2010 година

Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

Разберете какво ви очаква в сърдечните дела. Бъдете подготвени за промяната и изживейте тръпката пълноценно.

alt

 • Овен


Любовта за Овена ще е фантастично преживяване през първите три месеца на годината. Взаимоотношенията в интимен и приятелски план ще укрепнат. Въпреки тези розови тенденции в средата на годината, ще  настъпят недоразумения и проблеми в интимната връзка на всеки Овен. За това трябва да контролират своите емоции и да бъдат по- търпеливи от всякога. Представителите на тази зодия се привлекателни и понякога си позволяват краткотрайни връзки извън дома, но след средата на този година не са препоръчителни.

 • Телец


За обвързаните и необвързани Телци 2010 година ще е година на ЛЮБОВТА. Нова интимна връзка ще се на влезне във вашия живот.  Необвързаните представители ще имат възможност да създадат семейство през тази календарна година. Трябва да внимават всички семейни Телци, ако не се поддаде на тази така примамлива авантюра семейния ви живот ще е изпълнен с хармония и благодат.

 

  

 • Близнаци


Средно силна година за представителите на Близнаци. Поддържате ли отношения със зодии Лъв и Овен, всичко ще върви добре. Възможно е задълбочаване на отношенията ви. 2010 година няма да ви донесе нови и неповторими преживявания, придържайте се към плана, които имате в противен случай ще имате проблеми.
 

alt

 • Рак


Рака ще преживее една година на изпитанията. През тази година всичко което се случва ще се дължи на умението му на търпение и упоритост. Възможни са сериозни сътресения в интимния живот на всички Раци. Трябва да запазите спокойствие за да преодолеете така неблагоприятния период за вас в против случай ще прекъснете връзка, която сте градили с години.

 • Лъв


Страхотна година за всички Лъвове. През тази година ще бъдете обградени от своето семейство и приятели. Ще чувствате тяхната подкрепа през цялата година. Необвързаните представители на тази зодия ще имат възможност да скрепят дългогодишните си отношения с брак.

 • Дева


Относително спокойна година се очертава за Девата. Отношенията им с интимната половинка няма да се променят драстично. Въпреки това през последните три месеца на 2010 година ще имат доста сериозни предизвикателства в личния си живот. Деви запазете хладнокръвие!

 • Везни


Везни насладете се на тази така добра година в личен план. Тук е важното да вземете под внимание, че около средата на 2010 година ще имате доста непредвидени и изнервящи ситуации. Няма от какво да се притеснявате ще имате контрол над всичко, което се случва около вас.

 • Скорпион


Дори и новата година да не започне благоприятно в интимен план при Скорпиона, това не бива да ги притеснява. До април ще почувстват значително подобрения в отношенията си с интимната половинка. До края на година няма да имат никакви притеснения, дори е възможно трайните връзки да сключват брак.

 • Стрелец


Чудни мигове очакват Стрелците, любовта ще бъде  верен техен спътник през цялата година. Нова романтична връзка. Възможности за стартирането на успешен брак. Вашите верни приятели ще ви подкрепят през цялата година.

 • Козирог


За съжаление  2010 година е монотонна година за Козирога. Още в началото на 2010 години ще възникнат редица проблеми около вашата интимна връзка. Това не бива да ви натъжава, защото след лошото време винаги идва хубаво. Последните шест месеца от годината ще се радвате на хармония и разбирателство.

 • Водолей


Любовта на Водолея през първите три месеца на 2010 година ще е им създава трудности и неприятности. Недоразумения при двойки, които са заедно от години. Бъдете търпеливи, работете за промяна- разчупете сивото ежедневие което вие е обгърнало. Вашата упоритост ще донесе много щастие и хармония през последните черти месеца на годината.

 • Риби

Трудна година за Рибите. Ще преминете през няколко етапа на натоварване в интимен план. Търпението през 2010 година ще е много важно. Трябва да изчакате неблагоприятните периоди да отминат, за да задържите връзката която имате в момента в противен случай съществува опасност да я загубите.


мистично.комArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 

Любовен хороскоп за 2010 година - 4.4 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: