Работа, кариера, пари - хороскоп 29.12.2009

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Светилата пророкуват тежък ден, само че не само за Вас. Всичко наоколо ще се пада , а Вие на този фон ще изглеждате като непоколебима скала което ще бъде надеждно основание за добра компания. И да не забравите поне да се мернете пред погледа на началството.


Телец
Вашите тъга и меланхолия днес ще преминат без следа. Вие ще бъдете изпълнени с планове за бъдещето. С началника ще сте на ниво взаимно разбиране . Той обезателно ще оцени Вашите предложения, така че не е нужно да ги премълчавате.
Близнаци
За Вас днес ще бъде принципно важно да се отпуснете и да започнете да изпитвате удоволствие от всичко, което правите. Ако вършите работа, която Ви е омръзнала, с усмивка, всичко ще става по- бързо, по- весело и най- важното - по- продуктивно. Сами ще се убедите в това!

Рак
Днес не е най- подходящия ден за проява на щедрост. Парите, които днес ще дадете на заем, едва ли ще Ви бъдат върнати в скоро време. Затова дръжте всичко у себе си, а ако на някого спешно потрябва Вашата помощ, направете всичко, което е по силите Ви, но само без финансови вливания.

Лъв
Днес си заслужава да попитате за съвет относно бъдещото развитие на Вашия бизнес своите приятели и колеги, независимо от това, дали разбират нещо от това, или –не. Свежия и незамъглен поглед навярно ще Ви помогне да погледнете на проблема от друга страна и да вземете действително правилното решение.

Дева
В спора се ражда истината. Именно с нейното раждане трябва да се заемете днес с колегите си, което всъщност и влиза във Вашите служебни задължения. Само че не всичко може да мине на личностна основа. Ако разговора за работата премине в изясняване на отношенията, ще бъде много обидно.

Везни
Днес може да Ви преследват честолюбиви амбиции. Да се опитвате да се справите с тях е безсмислено, така че е по- добре да се заемете с планиране на своите бъдещи действия за покоряване на служебната кариерна стълбица. Да се пристъпва към опит за издигане ако не е на лице предварителна подготовка, е направо ненужно...

Скорпион
Днес няма да Ви се наложи дълго време да избирате, с какво да се заемете най- напред. Йерархията по важност на заниманията на работа ще бъде твърде очевидна. Ако започнете да действате „на въпреки”, то ще е ,само за да направите трудовия си ден малко по- разнообразен , интересен и увлекателен.

Стрелец
Днес ще съумеете да издемонстрирате своята незаменимост. Само да има зрители, ще има какво да покажете. Но не трябва да хвърляте в очите на обкръжаващите много прах, защото от този момент нататък всички ще очакват от Вас само чудеса.

Козирог
Днес ще имате превъзходно настроение, благодарение на което ще съумеете с лекота да се справите с всички затрупали Ви задачи. Отчетът, който в скоро време предстои да предадете, ще стане от само себе си, стига да се заемете. Днес всичко ще се получава много добре!

Водолей
Днес Ви предстои да решите необикновена задача, която в значителна степен ще измени Вашето отношение към работата, а и отношението на началниците и колегите Ви към Вас. Направете всичко възможно, че тези промени да носят положителен знак и да Ви донесат само полза за в бъдеще.

Риби
Старайте се днес да обмислите, какво именно Ви е нужно за повишение и започнете да действате веднага на всички фронтове. За такава усилена атака ще са Ви нужни много сили, но енергията, която ще употребите днес, няма да попадне даром. Вашите началници ще си направят необходимите изводи.


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: