Работа, кариера, пари - хороскоп 30.01.2010

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Струва Ви се, че през миналите дни сте изразходвали прекалено много енергия - днес ще Ви е нужна релаксация. Прекройте плановете по съответстващ начин и да си разберете , че няма смисъл повече да си късате дупето от работа.
 
Телец
Ако отдавна сте търсили възможност, за да дадете ход на новите и достатъчно сложни начинания, Вие ще съумеете да намерите такава вратичка. Струва си малко да се потрудите и да се проявите в целия си блясък на организаторските си способности, и както сами ще видите, всяко нещо ще си дойде на мястото.

Близнаци
За тези, които работят в рекламния бизнес, настъпва творчески кризис. Сега е най- подходящото време да изобретите и измислите нещо ново и грандиозно, а у вас, като на инат, са се загубили всички креативни идеи. Трябва съвсем скоропостижно да се активизирате и , може би, да потърсите от някъде съвет.

Рак
Още съвсем малко и Вашият живот ще започне да се променя към по- добро. В края на крайщата ще застанете на краката си, без да се опасявате, че Вашия прохождащ бизнес ще започне да върви към дъното. Само че сега трябва да увеличите оборотите....
Лъв
Днес не е най- подходящият ден, да си напрягате мозъците. Ако имате възможност да се заемете с физически труд, добре ще бъде, да я използвате. Ако нямате такъв вариант, по- добре се откажете от работа днес.

Дева
Днес ще Ви потрябва Вашата фантазия. Тя ще бъде в състояние да създаде такива чудеса, които даже не са Ви се присънвали. Може би за това, сънищата Ви никога не са били толкова страшни.... Така или иначе, днес няма да имате възможност да скучаете.

Везни
Постарайте се да вземете необходимите мерки, за да посветите почивния ден само на отдих, а не на каквото и да било друго. Това ще се окаже съвсем не лека задача, но Вие ще се справите с нея, ако поискате това, разбира се. А трябва да поискате! Крайно препоръчително е....

Скорпион
Днес се занимавайте с най- обикновени дейности. Нищо изключително и необмислено - това само би Ви било в ущърб. Консерватизмът, колкото и да не е съответстващ на Вашето настроение, ще бъде единствено вярната политика.

Стрелец
Днешният ден ще Ви подари такъв шанс за увеличаване на личното благосъстояние, който едва ли ще Ви се представи в близко време. Не си помисляйте, да седите със скръстени ръце, когато птицата на щастието е така близко до Вас. Но все- пак, стъпили на правия път, водещ към заветната цел, трябва да го следвате.

Козирог
Ако много Ви е домъчняло за романтиката, купете си китара и идете при геолозите. Напълно възможно е, точно там да намерите своето призвание. Неспособните на толкова резки промени, може да тръгнат на далечно пътешествие, но и от обедната почивка ще има някаква полза...

Водолей
Днес Ви очаква наистина интересен ден, който ще Ви помогне да укрепите вярата си в собствените сили и ще Ви научи, да не се страхувате да се заемете и с най- сложните задачи. Денят е особено благоприятен за този, който е решил най -на края да вземе решение, което може коренно да промени живота му.

Риби
Днес ще Ви бъде крайно необходимо да похарчите пари за отдих. Всеки опит да се потрудите, ще бъде възприеман и от обкръжаващите и от звездите както опит да тръгнете срещу всички и всички. Затова , при подобно действие, не се и опитвайте да се надявате на адекватна реакция.

ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: