Бизнесът в периода 14 декември – 20 декември

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Овен
В понеделник можете да получите интересно бизнес -предложение, над  което си  струва сериозно да се  замислите. помисли. На практика нищо не може да се разклати Вашата   финансова   стабилност. Петък ще бъде успешна  за покупки,   средни по размер и цена.

Телец
В  началото  на  седмицата  са  вероятни   парични  постъпления. Опитайте се незабавно да се справите  с изоставането на сметки и заеми. През втората половина на седмицата ще дойдат много оферти, които  ще  се  изсипят  като от рог на изобилието, а  за  Вас само ще остане, да  изберете тази  от  тях,  която  Ви  изглежда  най-  привлекателна.Близнаци
Ако през тази седмица сключвате  договори, те могат да донесат доста лесни  и  съвсем  неочаквани  печалби. В  четвъртък  е  възможно  да  сте в  командировка. Те не само  че  ще Ви отвлекат  вниманието от  проблемите ,  но  и  ще  се окаже, че ще  подобрите и  финансовото си положение. Могат  да  напомнят  за  себе  си  и  ангажименти,  свързани с  недвижими  имоти  или  наследство. Отнесете се към това много сериозно, и не за отлагане  решаването на  подобни въпроси.

Рак
Не  се  опитвайте,  да  ускорите нещата. В момента съществуват почти всички предпоставки за създаването на солидна финансова основа, но невнимателен действия  може да разрушите  всичко. Трябва упорито да  се  потрудите,  но и да  се вслушвате в  мъдрите съвети на приятелите.

Лев
За  съжаление стабилността на финансовата ситуация може да не Ви направи щастливи, тъй  като финансовите разходи на тази седмица ще бъдат  значителни. В сряда има вероятност за успешни сделки, но бъдете внимателни и нека  не  Ви  мързи ,  предварително да  направите необходимите разчети.
Дева
Материалното  Ви  положение  започва  да  се  стабилизира.  Сряда е  един щастлив ден за всички видове придобивки. Четвъртък  е благоприятен за бизнес- срещи и преговори. В петък  са вероятни  финансови предложения, които могат да  се  окажат  не  много  добри и  да  не донесат в  бъдеще  добри  доходи.

Везни
Финансовото положение е доста несигурно. Не е  желателно  да инвестирате средства  в бизнес - както свои, така  и на  другите.  Бъдете внимателни с ценни книжа и инструментите. Пазете портфейла си и знайте,  че  са  възможни  опити  за  измама в  . В петък, ситуация  навярно ще  се промени към по-добро.

Скорпион
Вашата активност, концентрацията и упорита работа ще ви донесат  положителни и осезаеми  материални резултати. Към средата на седмица Вашето  финансово положение ще  се подобрява, а  това  ще  Ви   да  имате  и  по- позволи оптимистичен поглед към  света.

Стрелец
Понеделник може да Ви зарадва  с  най-изгодната  финансова оферта. В сряда, се постарайте  да   не закъснеете за срещата  с бизнес – партньорите си , тъй като резултатите от провеждащите се( и  вече  започнали) преговори може да надхвърля очакванията ви. Всички  задачи, , набелязани  за вторник, е по-добре да се отложат за друг ден. Петъкът е успешен за подписване на договори и закупуване на недвижими имоти.

Козирог
Балансирате  по  тънкото  въже на финансовото  благополучие. Постарайте  се  все- пак  да  се  задържите  върху  него. . Децата могат да се превърне в малки  пирани, , които жадно поглъщат почти всички пари от портфейла Ви. Но може да се окажете в ситуация, в която само  ще  разтворите  ръце,  и  просто  ще  платите...- и след това плати ...

Водолей
В понеделник, ще се  наложи да показвате цяла  поредица от добродетели: не губете силата си за клюки, избягнвайте ненужното общуване и не се намесва в споровете на други хора. Сряда благоприятна за началото на нови финансови дейности за започване на нови и рискови проекти. В петък, не трябва бързате  с  окончателни  изводи и заключения по отношение на своята бизнес средата.

Риби
През  тази седмица  са вероятни  някои проблеми във финансовия сектор. Можете да сте  обвързани с някакво  обещание, което  Ви  пречи в  работата. Средствата,  с  които  разполагате , съвсем не може да се нарекат  достатъчни, така че ще трябва да попълвате  пробойните чрез енергични дейности.

ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: