Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 19.01.2017

Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.01.2017

Овен
Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.01.2017

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

Хороскоп за 17.01.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Седмичен общ хороскоп 16 януари – 22 януари 2017

Овен
Воля  плюс  целеустременост, плюс  организаторски способности  са  задължително  условие  за  неминуем  успех.  Благодарение  на  своите  способности  ще  можете  да  постигнете  големи  успехи  още  през  тази  седмица.,  докато  другите  все още  се включват  бавно в  работния  процес. В  края  на  седмицата  се  постарайте  да  намерите  време  и  за  своите  близки. Събота  е  най-подходящия  ден  за  домашни  грижи.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 09 януари – 15 януари 2017

Овен
Бъдете  по-смели  и  екстравагантни и  ще  блеснете  сред  тълпата,  привличайки  погледите  на  тези,  които  Ви  интересуват. Нещата  ще  изглеждат  така,  сякаш  без  Вас  нищо  не  може  да  мръдне  от  мъртва  точка,  а  работната  Ви  резултативност  ще  зависи  от  Вашите  самообладание  и  самодисциплина. Сега  е  моментът  да  се  опитате  да  станете  енергичен  и  изключително  предприемчив  ръководител. На  практика всичко,  което сте  замислили, ще  се  сбъдне и  затова, преди  да  си  намисляте  желания,  помислете  какво  наистина  бихте  искали  да  получите.

Продължение...

   

Страница 6 от 61

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>