Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за четвъртък 15 февруари 2024 (15.02.2024)

( Votes )

Овен

Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 14 февруари 2024 (14.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес на Вашия любим човек ще се струва, че сте по-добри, отколкото сте всъщност. Това значи, че ще Ви възнася до небесата и ще Ви счита за най-добрия човек в света, или поне ще мисли, че принадлежите към кастата на най-добрите. За съжаление този ден ще приключи, и утре очите му ще се отворят за истината. Бъдете готови за това.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 13 февруари 2024 (13.02.2024)

( Votes )

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

   

Хороскоп за понеделник 12 февруари 2024 (12.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 11 февруари 2024 (11.02.2024)

( Votes )

Овен

Днес на Вашия любим човек много ще му се иска, да привлече вниманието Ви по всякакъв възможен начин. Хубаво ще бъде, ако този начин се окаже вкусна храна, потребно шкафче или ласкава целувка. Че може и да се натъкнете на скандали , истерии и претенции...

Продължение...

   

Страница 6 от 371

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>