Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 13.04.2019

Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек - например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.04.2019

Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 08 април – 14 април 2019

Овен
Въоръжете  се  с  фантазия  и  творчески  реализирайте  своите  замисли. През  тази  седмица  ще  сте  лидер, а това  осезаемо ще  Ви  помогне  да  постигнете това, което  искате. Всъщност  и  за  неуспехите  си  ще  се  наложи  да  отговаряте.  Седмицата  ще  е  богата  на  събития  и  ще  Ви осигури  ярки  впечатления.  През  почивните  дни  си  осигурете  достатъчно  време  за  почивка  за  да  можете  да  помислите  за  нещата, или  си  организирайте  кратко  пътуване.  Не  забравяйте  за  своите  роднини и  минете  да  ги  видите  и  да  им  погостувате  макар  и  за съвсем  малко  време.

Продължение...

   

Хороскоп за 11.04.2019

Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.04.2019

Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Продължение...

   

Страница 78 от 245

<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Следваща > Край >>