Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 18.05.2022

( Votes )
Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.05.2022

( Votes )
Овен
При Вас може да възникнат проблеми със здравето. Звездите Ви съветват да отложите тежката работа, без значение дали е физическа и интелектуална. Ще постъпите много разумно. Ако намалите контактите (а даже и да ги прекратите( с хора, контактите с които Ви се отразяват негативно и Ви подтискат. Затова доброжелателната пдкрепа на приятелите ще бъде не по-малко ефикасна от лекарствата. Романтично увлечение не е изключено, но начало на сериозни взаимотношение е малко вероятно. И бъдете внимателни - има опасност от загуба на важни документи.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.05.2022

( Votes )
Овен
Днес финансовите въпроси и парите като цяло, ще играят голяма роля във Вашия живот. Ако сега се стараете да икономисвате, приемете поздравления ! Точно днес ще имате възможност да увеличите своите запаси „за черни дни”. Ако в последно време сте живели на широко , точно днес е момента да понамалите апетита си към подобен род дейност! Редно е , големите Ви разходи да станат не толкова големи, а пристрастието Ви към разкош, да поутихне. Започнете да цените по-малко скъпите вещи...

Продължение...

  

Хороскоп за 15.05.2022

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.05.2022

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

  

Страница 80 от 374

<< Начало < Предишна71727374757677787980Следваща > Край >>