Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 30.07.2021

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.07.2021

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се стори, че всички Ваши думи, сълзи и молби , са напразни. Колкото и да се опитвате да достигнете небесата, тоест-своя любим човек, това няма да има никакъв ефект. А може би трябва да се опитате да говорите тихо? Тогава у Вас неволно ще се вслушат...

Продължение...

 

Хороскоп за 28.07.2021

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

  

Хороскоп за 27.07.2021

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.07.2021

( Votes )
Овен
Днес трябва да се вслушате в мнението на своите приятели, за Вашия любим човек. Положително или отрицателно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, защото ще се окаже поглед от страни – безпристрастен и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този момент.

Продължение...

  

Страница 113 от 374

<< Начало < Предишна111112113114115116117118119120Следваща > Край >>