Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 12.01.2022

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.01.2022

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Продължение...

Хороскоп за 11.01.2022 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 10.01.2022

( Votes )
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Продължение...

Хороскоп за 10.01.2022 - 5.0 out of 5 based on 6 votes
   

Хороскоп за 09.01.2022

( Votes )
Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

 

Хороскоп за 08.01.2022

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

   

Страница 94 от 374

<< Начало < Предишна 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Следваща > Край >>