Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 30.01.2021

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно...

Продължение...

 

Хороскоп за 29.01.2021

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.01.2021

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

  

Хороскоп за 27.01.2021

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.01.2021

( Votes )
Овен
Далеч не всички Ваши желания през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде ограничена от правилата на поведение( например в обществените места) , а и от професионалните принципи и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на партньора, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече болезнено ще изживявате невъзможността, да следвате своите привички или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на конкурентите може да притежават много повече здравина и надеждност, отколкото Вашите.

Продължение...

  

Страница 134 от 374

<< Начало < Предишна131132133134135136137138139140Следваща > Край >>