Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.12.2020

( Votes )
Овен
Този ден ще Ви даде възможност за получаване на добри пари. В интерес на истината, тези пари ще получите доста по-късно, но самата перспектива за увеличаване на финансовото положение много ще Ви зарадва. Възможни са спорове с колегите и шефовете, но от сложните ситуации ще излизате победител. Забележителни възможности се откриват пред романтично настроените представители на знака. Денят, както никога до сега, е особено подходящ за нови запознанства и срещи. Вече създадените отношения видимо ще се подобрят, ако проявите малко повече отстъпчивост.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.11.2020

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.11.2020

( Votes )
Овен
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вавс много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Продължение...

   

Хороскоп за 28.11.2020

( Votes )
Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.11.2020

( Votes )
Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Продължение...

   

Страница 137 от 371

<< Начало < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Край >>