Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 24.06.2019

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.06.2019

( Votes )
Овен
Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

Продължение...

 

Хороскоп за 22.06.2019

( Votes )
Овен
Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си. Променете цвета на косите си, стила на обличане или гримиране. И в такъв вид се опитайте наново да завоювате своята половинка. Разнообразието ще бъде само от полза за Вашите отношения! Впрочем, ако лицето на Вашия любим човек се изкриви от ужас при вида на Вашите нововъведения, може би си заслужава, да се върнете към предишния си вид....

Продължение...

  

Хороскоп за 21.06.2019

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.06.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

  

Страница 208 от 374

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>