Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 14.06.2019

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.06.2019

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.06.2019

( Votes )
Овен
Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Продължение...

  

Хороскоп за 11.06.2019

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.06.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес е възможно да Ви бъде трудно да прецените, как и кога да прояввате критичност. В бизнеса или в професионалния контекст ще бъде по-лесно да направите това - сутрешен конфликт ще Ви принуди да видите ситуацията по-ясно , и в по-правдива светлина. Но в това, което се отнася до отношения, ще Ви е по-трудно. Например по никакъв начи няма да можете да направите вярна преценка, как е най-добре да постъпите в затрудняваща Ви и объркана семейна ситуация. По-добре е да се презастраховате и да проявите по-голяма търпимост, отколкото да доказвате правотата си.

Продължение...

Хороскоп за 10.06.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 210 от 374

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>