Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 22.03.2019

( Votes )
Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.03.2019

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.03.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата, и едва ли някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате конфликти, без да се замисляте за възможните последствия, а и говорите всичко, което Ви мине през ум. Тези, които Ви заобикалят, едва ли ще Ви простят такова поведение. Вероятни са финансови трудности. Хората, които са Ви обещали подкрепа, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със собствени усилия. Настроението Ви ще се разваля, , а жертва на Вашето раздразнение стават близките. Единственото, което може да помогне да се справите с негативните тенденции, това е чувството за хумор.

Продължение...

Хороскоп за 20.03.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 19.03.2019

( Votes )
Овен
Ще получите най-голямо удовлетворение, ако поне за малко успеете да игнорирате външния свят. Идете на дълга разходка, или изключете телефона и се отпуснете на дивана с хубава книга, или си намерете някакво друго занимание, с което ще се справите без странично участие. От време на време всеки заслужава малко уединение. Не е задължително да полагате конкретни съзнателни усилия, за да генерирате конкретни идеи, или да се ровите в своето подсъзнание. Вместо това просто позволете на всичко да спазва естествения си ход, и се наслаждавайте.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.03.2019

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

  

Страница 221 от 374

<< Начало < Предишна221222223224225226227228229230Следваща > Край >>