Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 17.12.2018

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.12.2018

( Votes )
Овен
Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.12.2018

( Votes )
Овен
Ще се наложи да преразгледате финансовите си планове, тъй като сте надценили своите възможности. Това съвсем не значи, че трябва напълно да се откажете от покупки, но трябва да се замислите дали си струва да си позволявате големи и скъпи придобивки именно днес. С работата си се справяте леко и шефовете са напълно доволни от Вас. У близките Ви са се натрупали много претенции, така че предстои да изслушате не малко неприятни забележки по свой адрес. Постарайте се да реагирате сдържано. Ако негативните тенденции са прекалено много, конфликтът ще е много продължителен.

Продължение...

  

Хороскоп за 14.12.2018

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.12.2018

( Votes )
Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Продължение...

  

Страница 234 от 374

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>