Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 28.10.2018

( Votes )
Овен
Това е ден за приятно прекарване на времето, весела почивка и културни дейности. Не отказвайте, ако Ви предложат да отидете на изложба, на театър или концерт – днес сте особено възприемчиви към изкуството и отлично чувствате прекрасното. Само че и трудности няма да Ви липсват. За преодоляването им ще Ви е нужна помощ, която ще получите, ако правилно я поискате. Това няма да е така лесно, както изглежда на пръв поглед, защото ще сте непрекъснато неразбрани. Не давайте воля на въображението си . Това може да доведе до сериозни проблеми в отношенията.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.10.2018

( Votes )
Овен
Урокът, който сте получили неотдавна от живота, Ви помага да икономисате доста време и да повищите настроението си. Защо не споделите своето откритие с още някой друг? На някого от Вашите приятели не достига вдъхновение и можртр да му помогнете да си намери нов път. Съвместните действия ще са полезни и за двама ви. Не се притеснявайте, да поемете главната роля във Вашето сътрудничество – Вашият богат опит вече струва много.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.10.2018

( Votes )
Овен
Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични заболявания или неочаквано влошаване на общото състояние , без видима причина. Полезни ще бъдат всякакви водни процедури, които може да окажат общоукрепващо действие на организма, но и ще Ви дадат възможност да усетите прилив на сила. През деня са възможни малки неприятности, разправии и пререкания с близки хора, но надвечер усложненията ще останат в миналото и отново ще се почувствате доволни от живота. Проявете загриженост и нежност към тези, които Ви заобикалят, защото те се нуждаят от нея.

Продължение...

   

Хороскоп за 25.10.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори и такова поведение да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да изпълните всички негови изисквания и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие наистина сте надежден човек, а на Вас само това Ви трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за НОЕМВРИ 2018

( Votes )
Овен
Очаквайте  приятни  изненади  на  раотното  място, а  също  и  похвали.  През  ноември  можете  да  се  заемете  с  нй-сложните  и  смели  проекти.  Незавсимо  от  интригите  от  страна  на  колегите, ще  бъдете  с  положителна  оценка  и  ще  имате  материално  възнаграждение.  Периодът  е  благоприятен  за  операции  с  ценни  книжа  и  инвестиране.  Бъдете  убедени,  че  такава  дейност  може  да  Ви  донесе  доста  добри  приходи. Ако  сте  достатъчно  амбициозни, с  получените  средства  може  да  започнете  самостоятелен  бизнес.  Тъй  като  вече  започва  да  засудява, не  забравяйте  витамините  и  се  обличайте  по-топло. И  най-важното  - ще  имате  време, затова  се  погрижете за  собствената  си  външност!...

Продължение...

   

Страница 238 от 371

<< Начало < Предишна 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Следваща > Край >>