Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 04.01.2017

Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.01.2017

Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!..

Продължение...

 

Хороскоп за 02.01.2017

Овен
Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Продължение...

   

Хороскоп за 01.01.2017

Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 02 януари– 08 януари 2017

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
Опитайте  се  макар  и  с  малко  да  слезете  от  небесата. Колкото  по- близо до  земните  неща  сте, толкова  повече  възможности  ще  имате  за  постижения  в  реалността, а  е  във  въображението  си. Бъдете  прагматични  и  не  си  заслужава  да  се  опасявате, че  някой  ще  каже, че  сте  меркантилни -  това  може  да  бъде  само  от  завист. В  семейните  спорове  не  заемайте  активна  позиция, а  просто  се  старайте  да  ги  избягвате. В  четвъртък  не  се  опитвайте  да  пропуснете  общуването, защото  всякакви  контакти  ще  са  благоприятни за  Вас, а  в  четвъртък  ще  имате  възможност  да  реализирате  свое  отдавнашно  желание. Избягвайте  да  действате  от  алтруистични  подбуди, защото  никой  няма  да  Ви  каже  „Браво“!

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 02 януари– 08 януари 2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 3 от 56

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>