Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 24.08.2018

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.08.2018

( Votes )
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.08.2018

( Votes )
Овен
Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността. Не се стеснявайте да се възползвате от всички способи, които може да бъдат полезни. Винаги сте умеели да мислите творчески, а днес това качество ще се окаже максимално полезно и нужно. Може да се създаде заплашваща за общата работа ситуация, и тогава Вашите идеи ще спасят положението. Това е и най-подходящото време за активно участие в груповата дейност. Може би си заслужава да се разходите из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте постепенно.

Продължение...

  

Хороскоп за 21.08.2018

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.08.2018

( Votes )
Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Продължение...

  

Страница 249 от 374

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>