Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за петък 9 юни 2023 (09.06.2023)

( Votes )

Овен

Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 8 юни 2023 (08.06.2023)

( Votes )

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 7 юни 2023 (07.06.2023)

( Votes )

Овен

Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и решения. Както се казва в народния фолклор, даже и да са те изяли, пак имаш два изхода. Вашата задача днес е, да намерите най- малко неприятния изход от създалата се еитуация за Вас и Вашия любим човек. Бъдете сигурни, че такъв изход има!

Продължение...

  

Хороскоп за вторник 6 юни 2023 (06.06.2023)

( Votes )

Овен

Приятен ден, в който постигането на целите не изисква кой-знае какви усилия, а ситуациите се променят достатъчно бързо, за да не можете да скучаете. При това на Вас няма да Ви се наложи да бързате и да взимате прибързани решения. Ще имате достатъчно време, за да обмислите ставащото и да вземете единственото вярно решение. Вероятно е някакво подобрение на финансовото положение, а е възможна и материална подкрепа от страна на роднините. Но пък днешният ден не е подходящ за шумни мероприятия и развлечения . В личния си живот ще усетите влиянието на благоприятни тенденции, възможни са значителни промени към по-добро, но за целта трябва да положите някакви усилия. Не осъждайте приятелите си за постъпки, които не можете да разберете. По-късно мотивите за техните действия ще станат очевидни за Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 5 юни 2023 (05.06.2023)

( Votes )

Овен

Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се осъществят точно така, както Ви се иска. Възможно е да е по-добре, да не си правите никакви планове . Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „Ако нещо може да стане не така, значи ще стане точно не така”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора - те не са виновни за ставащото. За щастие, Вие отлично умеете да съставяте и да претворявате в живота резервен план за действие. Заемете се с това още сега.

Продължение...

  

Страница 36 от 374

<< Начало < Предишна31323334353637383940Следваща > Край >>