Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Седмичен общ хороскоп 9 - 15 септември 2019

Овен
Добре  би  било  да  не  се  нагърбвате  с  всичката  работа, а  да  потърсите  помощ  от  колеги  и  близки  хора.  Първия  ден  от  седмицата  може  да  се  окаже  доста  сложен и  успехите  Ви в  деловаа  сфера  ще  зависят  най-вече  от  умението  да  се  договаряте  и  да  използвате  връзки  и  познанства.  В  сряда  не  трябва  да  се  доверявате  на  първия  срещнат, даже  и  той  да  Ви  сваля  звезди. В  петък ще  си  дадете  сметка, че  трябва  да  имате  вяра  в  собствените  си  сили  и  възможности, а  това  ще  Ви  помогне  да  се  справите  със  задълженията  в  необходимия  срок.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.10.2019

Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.10.2019

Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

   

Хороскоп за 05.10.2019

Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.10.2019

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

   

Страница 42 от 238

<< Начало < Предишна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следваща > Край >>