Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 09.05.2017

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

Хороскоп за 09.05.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Седмичен общ хороскоп 08 май – 14 май 2017

Овен

Настъпва време, в  което  трябва  да  оправяте  натрупаните  от  преди  грешки и  като  цяло  може  да  се  каже, че  Ви  предстои  една  не  съвсем  спокойна  седмица.  Постарайте  се  да  не  вземате  прибързани  решения, тъй  като  всеки  пропуск  или  недоразумение  може  за  дълго  да  настани в  душата  Ви  чувството  за  вина. Сряда  е  подходящ  ден  за  правене  на  дългосрочни  планове  за  действие и  за  обмисляне  на  стратегии  и  тактики.  Учете  се  да  слушате  и  да  чувате и  се  постарайте  да  изпълнявате  молбите  на хората  около Вас, стига  те  да  са  реалистични.  В  резултат винаги, когато  се  нуждаете  от  помощ, ще  я  имате  своевременно.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.05.2017

Овен
Може да придобиете нещо, за което отдавна сте мечтали, или да се възползвате от услуги, която винаги Ви е изглеждала привлекателна. Не е изключено и повишаване на апетита, обостряне на желанията и по-активно търсене на собствена изгода. Не забравяйте, че всичко това е възможно само в рамките на плана, който сте направили и съгласували със своите съмишленици и съюзници. Не се разпростирайте зад пределите на собствения си бюджет. Ако Ви бъдат оставени колективни средства или ресурси, не се увличайте и не превишавайте своите официални пълномощия.

Продължение...

   

Хороскоп за 07.05.2017

Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.05.2017

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Продължение...

   

Страница 4 от 73

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>