Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 22.06.2017

Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.06.2017

Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.06.2017

Овен
Възможни са професионални трудности и има риск да загубите работата си, на която много държите. Бъдете по-внимателни при воденето на делови преговори: склонни сте да поемате прекалено много върху себе си, както и да давате обещания, които да не може да изпълните. Не са изключени разногласия със съмишленици и съюзници. Отношенията в семейството са противоречиви. Искате да имате водеща роля във всичко, а това се явява голям дразнител за останалите. Дайте възможност на близките си да вземат важни решения самостоятелно, а те ще Ви бъдат благодарни за това.

Продължение...

   

Седмичен общ хороскоп 19 юни – 25 юни 2017

Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
Изключително  важна  ще  се  окаже  правилно  избраната  стратегия  за  реализация  на  Вашите  планове, а  още  по-важно  ще  бъде, да  не  губите  бързината  на  реакция.  Пресмятайте  всяка  своя  крачка  предварително, защото  спонтанните  действия  на  този  етап  ще  са  безполезни.  В  понеделник  отделете  достатъчно   време  на  работата  си  и  на  новата  информация.  Този  ден  може  да  се  окаже  решаващ  за  реализацията  на  Ваш  отдавнашен  проект. Средата  на  седмицата  може  да  Ви  зарадва  с  енергиен  подем, добро  настроение  и  специално  внимание  от  страна  на  хората, които  Ви  заобикалят. Втората  половина  на  седмицата  ще   е  благоприятна  за  начало  на  ремонт  или  други  промени, свързани с  Вашия  дом  или  вила.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 19 юни – 25 юни 2017 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 19.06.2017

Овен
Презирате трудностите, опасностите и пречките. Стремежът да постигнете целта е толкова голям, че няма сила, която да е в състояние да Ви спре. Уви, зарад постигане на желания резултат, Вие сте готови да пожертвате чуждите интереси, а това едва ли ще Ви простят. Поведението Ви трябва да бъде безупречно. Ако през този ден на репутацията Ви се пови петно, да накарате заобикалящите да забравят за него , ще бъде доста трудно. На близките си хора може да се доверявате, макар че те не споделят изцяло всички Ваши планове. Много е важно, да не губите време за напразни обяснения. По-добре действайте самостоятелно, отколкото да уговаряте някого да Ви помогне.

Продължение...

   

Страница 5 от 80

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>