Направи си сам

4 детски шапчици направени от стар пуловер

детска шапчица от стар пуловер 

Въпреки голямото разнообразие от шапки за мъниците в магазините все още може да не успявате да намерите тези красиви детски аксесоари, които да сложите на главицата на своето мъниче. Затова ние от lamqta.com ви правим интересно предложение Продължение ....
 

Рисуване с помощта на числа

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Рисуване на патица число 29 Обичате да рисувате, а все още не сте напреднали в това прекрасно изкуство? Ето как да нарисувате забавни животинки с помощта на числата. С малко точна ръка и фантазия ще останете приятно изненадани какво ще нарисувате. 

1. Напишете 29 и нарисувайте красива спяща патица2, НапишПродължение ....
 

Как се рисува мишка

Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 
как се рисува мишка Искате да нарисувате мишка или мишле. Изглежда трудно, почти невъзможно - извивките, муцунката, къде да са очичките и. Ето ви идея с няколко щрихи да нарисувате страхотна мишка.


Продължение...

   

Цветя от черупки на шам фъстък

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
цветя от шам фъстък Живеем в интересни времена. От една страна хубавото е, че все повече се ценят направените ръчно декорации и изкуства, от друга манията за рециклиране става плашеша. Всичко в домакинството може да бъде използвано повторно. Сега Ви предлагаме приятна и интересна идея за цветя от останалите черупПродължение ....

Продължение...

 

Направете си сами от стари дрехи, плат или подръчни материали

Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
куче от чорап Във всеки дом има по някое самотно чорапче, омалели дрешки, стари дънки, парчета плат или други материали, които не са ви необходими, но могат да послужат за красива и креативна идея. 

Представяме ви няколко идеи, с които да стимулирате творческия си потенциал и да се забавлявате с вашПродължение ....

Продължение...

   

Страница 1 от 4

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>