Сайт за здравето, домът и нещата от живота - Lamqta.com Lamqta.com - http://lamqta.com/ Tue, 23 Oct 2018 17:45:54 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management bg-bg Любовните закони http://lamqta.com/ot-jivota/lubovnite-zakoni http://lamqta.com/ot-jivota/lubovnite-zakoni Законите на любовта са доказани от времето и са утвърдени от хората.А ето и някои от  "Законите на любовта".
 • Ако искаш да го имаш с идеята, че трябва да го промениш, по-добре не го имай изобщо.
 • Ако ти каже, че те обича повече от секса, той няма предвид точно това.
   
 • Ако ти казва, че си много специална, значи все още не те обича.
   
 • Ако по време на секс ти каже, че те обича, вероятно е искрен. Ако след секс ти каже, че те обича, вероятно те лъже. Но ако по време на закуска ти каже, че те обича, той определено има предвид точно това.
   
 • Ако те пита: „Как беше?", овладей подтика си да попиташ: „Как беше кое?"
   
 •  
Двама души никога не се обичат поравно. Както казват французите - има един, който целува и друг, който си подава бузата.
]]>
djery_97@abv.bg (Nani) frontpage Sun, 08 Nov 2009 18:46:38 +0000
Да се научим да обичаме себе си http://lamqta.com/ot-jivota/da-se-nauchim-da-obichame-sebe-si http://lamqta.com/ot-jivota/da-se-nauchim-da-obichame-sebe-si ПРАВИЛА ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА

1.Ще получиш тяло .
Дали ще го харесваш или мразиш , то ще си бъде
твое през цялото време , докато си на тази земя.

2.Ще усвояваш уроци.
]]>
b@m.ty (Bili) frontpage Wed, 08 Aug 2012 15:13:33 +0000
КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДИАМАНТЕН И ЕЛМАЗЕН ГОБЛЕН? http://lamqta.com/ot-jivota/kakva-e-razlikata-mejdu-diamanten-i-elmazen-goblen http://lamqta.com/ot-jivota/kakva-e-razlikata-mejdu-diamanten-i-elmazen-goblen елмазени гоблени аленотоцвете.ком

Всеки любител на това блестящо хоби поне веднъж се е запитал ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН и ЕЛМАЗЕН ГОБЛЕН? Това два различни продукта ли са? Защо в едни сайтове са отбелязани като диамантени гоблени, а в други като елмазени гоблени и всеки от тях упорито твърди, че е прав?

]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Thu, 04 Oct 2018 12:15:55 +0000
Идеи за сандвичи, които ще пробвате веднага да сътворите http://lamqta.com/vkusno/idei-za-sandvichi-koito-shte-probvate-vednaga-da-satvorite http://lamqta.com/vkusno/idei-za-sandvichi-koito-shte-probvate-vednaga-da-satvorite  
Празници, делници, дали за бърза закуска, дали за радост на децата всеки от нас хапва сандвичи. Ние от Ламята.ком си поставихме нелеката задача да ви улесним като направим красива подборка, която да ви даде иде, вдъхновение и да ви е в помощ когато трябва да приготвите един или плато сандвичи за парти или рожден ден. 
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Fri, 25 May 2018 15:15:34 +0000
Лечебната сила на тамяна от древността до наши дни http://lamqta.com/zdrave/lechebnata-sila-na-tamqna-ot-drevnostta-do-nashi-dni http://lamqta.com/zdrave/lechebnata-sila-na-tamqna-ot-drevnostta-do-nashi-dni
За тамяна знаем, че се използва при църковните обреди, поставен в кандилница той гони лошите сили. Но тази лековита смола има далеч повече вълшебни свойства.
Тамянът е ароматна смола, получена от босвелия – дърво, което расте в Азия и Африка.
 
Тамянът е една от най-старите ароматни билки. С него се е търгувало преди 5000 години на Арабския полуостров и Северна Африка, където е бил ценен като злато.
]]> bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Fri, 16 Feb 2018 06:53:26 +0000 Имате икони у дома? А правилно ли сте ги сложили? http://lamqta.com/ot-jivota/imate-ikoni-u-doma-a-pravilno-li-ste-gi-slojili http://lamqta.com/ot-jivota/imate-ikoni-u-doma-a-pravilno-li-ste-gi-slojili
иконите у домаВъв всеки дом трябва да има икона. Обитателите на дома избират на кой светец или светица да е тя спрямо това как се казват, има ли специални събития в живота им, които ги навеждат на мисълта, че някой светец ги покровителства, дали има проблеми в дома и точно определен светец е добре да бъде поканен в този дом. 
]]> bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Sun, 13 Aug 2017 05:53:42 +0000 Идеи с домати. Всеки им се възхищава, а са толкова лесни за направа! http://lamqta.com/vkusno/idei-s-domati-vseki-im-se-vazhishtava-a-sa-tolkova-lesni-za-naprava http://lamqta.com/vkusno/idei-s-domati-vseki-im-se-vazhishtava-a-sa-tolkova-lesni-za-naprava
Ето няколко невероятно интересни идеи за салтки и украси с домат. повечето от тях са ясни и разбираеми как да бъдат приготвени, а други са показани стъпка по стъпка. 

ИДЕЯ 1
идеи с домати
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Wed, 09 Aug 2017 07:14:37 +0000