Еко дизайн - Lamqta.com Lamqta.com - https://lamqta.com/eko-dizayn/blog Sun, 22 Apr 2018 05:14:32 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management bg-bg Купа от есенни листа https://lamqta.com/eko-dizayn/kupa-ot-esenni-lista https://lamqta.com/eko-dizayn/kupa-ot-esenni-lista
Направете нещо красиво за своя дом. Измайсторете сами КУПА ОТ ЕСЕННИ ЛИСТА. С тази купа ще внесете есенни нюанси в интериора на своя дом. 
Разходете се в гората или в парка и съберете красиви, пъстри листа. За предпочитане е листата да са от един и същ вид. Измийте ги и ги подсушете. 
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Еко дизайн Fri, 16 Oct 2015 15:44:59 +0000
Мама направи замък за най-малките от отпадни материали https://lamqta.com/eko-dizayn/mama-napravi-zamak-za-nay-malkite-ot-otpadni-materiali https://lamqta.com/eko-dizayn/mama-napravi-zamak-za-nay-malkite-ot-otpadni-materiali

Живеем в силно материален свят. Децата ни са презадоволени. В кошовете им с играчки може да бъдат открити безобразно скъпи играчки или такива, които сте купили при поредната разходка само и само мълчугана да спре да мрънка. В нашия презадоволен свят децата всекидневно се прибират у дома с подарък, независимо дали малък или голям. Купуваме им играчки, шоколадови яйца, пръчици с изненади, дребни сувенирчета или красиви нещица, които привличат вниманието им по пътя. 
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Еко дизайн Mon, 05 Oct 2015 03:44:22 +0000
Изкуство от рула от тоалетна хартия https://lamqta.com/eko-dizayn/izkustvo-ot-toaletna-hartiq https://lamqta.com/eko-dizayn/izkustvo-ot-toaletna-hartiq
1. Първата идея, която ви представяме са тези красиви и пъстри пеперуди:

от рула тоалетна хартия пеперуди
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Еко дизайн Tue, 06 May 2014 16:14:36 +0000
Къщичка за птички от пластмасова бутилка https://lamqta.com/eko-dizayn/kashtichka-za-ptichki-ot-plastmasova-butilka https://lamqta.com/eko-dizayn/kashtichka-za-ptichki-ot-plastmasova-butilka Ние не можем да Ви гарантираме, че птичките ще заживеят в тях, но Ви гарантираме, че са красиви и ще зарадват всеки, който ги зърне.

къщичка за птички от бутилка 

Какво Ви е необходимо за да си направите сами прекрасни къщички за птички:
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Еко дизайн Sat, 02 Nov 2013 08:51:24 +0000
Пестете енергия с модерна архитектура. https://lamqta.com/eko-dizayn/pestete-energiq-s-moderna-arhitektura https://lamqta.com/eko-dizayn/pestete-energiq-s-moderna-arhitektura В последните години актуалната тема за глобалното затопляне постави въпроса за начина, по който се проектират и строят съвременните жилища. Както всички знаем, основни виновници за влошеното състояние на околната среда, са свръх използването на електричество, разхищението на водни ресурси и използване на материали и бои, които отделят токсични емисии. ]]> Еко дизайн Thu, 09 Apr 2009 00:00:00 +0000 Декорация с еко закачалки https://lamqta.com/eko-dizayn/dekoraciq-s-eko-zakachalki https://lamqta.com/eko-dizayn/dekoraciq-s-eko-zakachalki Декорирането винаги е било един от трудните етапи при оформянето на вътрешния дизайн на дома. Наемането на професионален дизайнер излиза скъпо, а подръчните материали при всеки път се оказват неподходящи. В такъв случай действа максимата “направи си сам”. И какво по-лесно от това?

]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Еко дизайн Thu, 28 Aug 2008 18:08:00 +0000