Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 25.10.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори и такова поведение да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да изпълните всички негови изисквания и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие наистина сте надежден човек, а на Вас само това Ви трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.10.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани със силата на Вашия интелект. Ерудиция също ще Ви е нужна, но тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а днес ще има кой да го оцени.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.10.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Продължение...

Хороскоп за 23.10.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 22.10.2018

( Votes )
Овен
Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и решения. Както се казва в народния фолклор, даже и да са те изяли, пак имаш два изхода. Вашата задача днес е, да намерите най- малко неприятния изход от създалата се еитуация за Вас и Вашия любим човек. Бъдете сигурни, че такъв изход има!

Продължение...

  

Хороскоп за 21.10.2018

( Votes )
Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.10.2018

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.10.2018

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

  

Страница 299 от 459

<< Начало < Предишна291292293294295296297298299300Следваща > Край >>