Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 22.09.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И даже ще успява успешно да го прави. Ако, разбира се, Вие и дадете тази възможност. Но ако искате да покажете себе си пред околните ,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е веднага да кажете на любимия човек: „ Не!”, за да може и да не започва да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.09.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 20.09.2018

( Votes )
Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.09.2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

Хороскоп за 19.09.2018 - 4.6 out of 5 based on 9 votes
   

Хороскоп за 18.09.2018

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.09.2018

( Votes )
Овен
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.09.2018

( Votes )
Овен
Този ден не може да бъде наречен безусловно благоприятен, но Овните могат да извлекат определена изгода даже от неудачното стечение на обстоятелствата. На помощ на представителите на знака идват фантазиите и находчивостта, сменяйки обичайната за Овена прямота. Много Ваши постъпки поставят близките Ви в задънена улица, във връзка с което отношенията в семейството стават по-напрегнати. Старайте се спокойно да приемате конструктивната критика и се вслушайте в съветите – те ще Ви помогнат да избегнете грешки и загуби.

Продължение...

   

Страница 301 от 456

<< Начало < Предишна 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Следваща > Край >>