Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 26.09.2018

( Votes )
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.09.2018

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще се прииска, екстремно да Ви повдигне настроението по всички известни му начини и с всички познати му средства, а те ще се окажат не малко: от баналното гъделичкане, до небаналното признание в любов. Остава само да гадаете, какво точно от своя арсенал ще избере.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.09.2018

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.09.2018

( Votes )
Овен
Това е един изключително подходящ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде успешен и за съвместен бизнес, финанси и придобиване на съвместно имущество. Проявата на лична инициатива и чувство за лидерство в професионалната и научна сфера ще Ви донесат успех. Възможно е участие в секретни разработки , свързани с военни проекти.

Продължение...

  

Хороскоп за 22.09.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И даже ще успява успешно да го прави. Ако, разбира се, Вие и дадете тази възможност. Но ако искате да покажете себе си пред околните ,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е веднага да кажете на любимия човек: „ Не!”, за да може и да не започва да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.09.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 20.09.2018

( Votes )
Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

  

Страница 304 от 460

<< Начало < Предишна301302303304305306307308309310Следваща > Край >>