Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 07.09.2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Вашият любим човек днес ще бъде някак апатичен и равнодушен към ставащото. Едва ли Вие ще сте виновни за това, но все пак си заслужава да уточните някои детайли: може и Вие да имате отношение към наличието на такова настроение. Опитайте се да изясните всичко в детайли.

Продължение...

Хороскоп за 07.09.2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 06.09.2018

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.09.2018

( Votes )
Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.09.2018

( Votes )
Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

Продължение...

  

Хороскоп за 03.09.2018

( Votes )
Овен
За Вас това е сложен ден, в който се налага да се вписвате в обстоятелствата, които съвсем не са характерни за Вас. Оказвате се в положение на човек, който моли за помощ, но никога не помага на другите и не им я предлага, макар да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невъзможно да повлияете на развитието на ситуацията и всичко, което Ви остава е, да се опитате да промените отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, днес ще са много сдържани в проявата си на чувства към Вас. Ако днес де нуждаете от повече подкрепа от обикновено, това може да Ви накара да страдате.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.09.2018

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.09.2018

( Votes )
Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

  

Страница 307 от 460

<< Начало < Предишна301302303304305306307308309310Следваща > Край >>