Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 24.07.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

Хороскоп за 24.07.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 23.07.2018

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.07.2018

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.07.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив, което ще попречи на отношенията помежду ви. , а и въобще няма да способстват за свобода на действията. Постарайте се, да му внушите пълно доверие към Вашата персона .То ще е необходимо и на Вас и на половинката Ви, за свободата на съвестта и действията ви.

Продължение...

   

Хороскоп за 20.07.2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

Хороскоп за 20.07.2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 19.07.2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Много по-лесно ще Ви бъде да постигнете успех, ако се вслушвате не в чуждите съвети, а разчитате на собствения си здрав разум. Макар и на обкръжаващите разсъжденията Ви да изглеждат доста странни, развитието на събитията ще покаже, че сте избрали верния път. Денят е изключетелно подходящ за самостоятелна работа над някакви творчески проекти. Не се разстройвайте за дреболии. Ако успеете да запазите доброто си настроение, отношенията Ви с близките ще „вървят” по най-добрия начин. Вероятни са приятни сюрпризи и знаци на внимание, които ще Ви зарадват.

Продължение...

Хороскоп за 19.07.2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 18.07.2018

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

   

Страница 310 от 456

<< Начало < Предишна 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Следваща > Край >>