Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 19.04.2018

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.04.2018

( Votes )
Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.04.2018

( Votes )
Овен
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.04.2018

( Votes )
Овен
Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било много странно, ако излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто така сте устроени – чисто земна чувственост... В този момент способността Ви да привличате хората само се засилва , но се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.

Продължение...

  

Хороскоп за 15.04.2018

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.04.2018

( Votes )
Овен
Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.04.2018

( Votes )
Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Продължение...

  

Страница 328 от 459

<< Начало < Предишна321322323324325326327328329330Следваща > Край >>