Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 06.10.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

Хороскоп за 06.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 05.10.2017

( Votes )
Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл...

Продължение...

 

Хороскоп за 04.10.2017

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 03.10.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

Хороскоп за 03.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Хороскоп за 02.10.2017

( Votes )
Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!..

Продължение...

 

Хороскоп за 01.10.2017

( Votes )
Овен
Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.09.2017

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

   

Страница 358 от 456

<< Начало < Предишна 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Следваща > Край >>