Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 10.10.2017

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.10.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

Хороскоп за 09.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 08.10.2017

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.10.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ситуацията , така променлива вчера, ще се стабилизира неочаквано. Положете усилия стабилизацията да стане във вида, в който Ви е изгодна. Ако Вашия любим цял ден дими като парен локомотив и мирисът на цигарен дим Ви е омръзнал, звездите Ви съветвам днес да започнете да предприемате активни мерки! Действайте и с лошо и с добро. За да се откаже от лошия си навик, обещайте му нещо, за което отдавна си е мечтал.

Продължение...

Хороскоп за 07.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Хороскоп за 06.10.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

Хороскоп за 06.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 05.10.2017

( Votes )
Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл...

Продължение...

 

Хороскоп за 04.10.2017

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

   

Страница 360 от 459

<< Начало < Предишна 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Следваща > Край >>