Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 03.02.2022

( Votes )
Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.02.2022

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.02.2022

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

Хороскоп за 01.02.2022 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 31.01.2022

( Votes )
Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

   

Хороскоп за 30.01.2022

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.01.2022

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.01.2022

( Votes )
Овен
За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Продължение...

   

Страница 114 от 456

<< Начало < Предишна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следваща > Край >>