Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 24.02.2022

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.02.2022

( Votes )
Овен
Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.02.2022

( Votes )
Овен
Днес трябва да забравите за обективността и да съдите за своя любим човек изключително от субективна гледна точка.В крайна сметка с него сте Вие, а не някой друг, което значи, че при личния контакт никакви обективни норми и принципи няма да Ви помогнат.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.02.2022

( Votes )
Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

  

Хороскоп за 20.02.2022

( Votes )
Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.02.2022

( Votes )
Овен
„Бюро за съвети” - ще каже за вас любимия Ви човек. Решили сте, че знаете по-добре от всички, как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация.Може съветите Ви да са правилни, но от Ваша гледна точка. За другите хора, дори и да са най-близките Ви - те да са неприемливи. Не забравяйте, че сте различни хора.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.02.2022

( Votes )
Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

  

Страница 115 от 460

<< Начало < Предишна111112113114115116117118119120Следваща > Край >>